KRKA СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ пастили, 16 пастили

220 ден

Деца прод 6 години не смеат да користат. Деца од 6 до 12 години по 3 пастили на ден. Личности над 12 години од 3 до 4 пастили на ден.

16 на лагер

SKU: KRKA-2 Ктегорија:
mk_MK