Прополис 10% 20 мл безалкохолен со распрскувач

290 ден

Капки со прополис 10% се нанесуваат два пати на ден во тенок слој на слузница на устата со помош на памучни стапчиња или се распрскуваат на слузницата со помош на приложениот распрскувач.

3 на лагер

mk_MK