АЛКАЛОИД ПРЕМАМА ДУО

609 ден

На акција од: 29.05.2023.
Акцијата завршува на: 27.06.2023.

Картонската кутија содржи 30 таблети (3 блистери), 30 капсули (2 блистери) и упатство за употреба.

4 на лагер

mk_MK