KRKA Пиковит форте

235 ден

Вообичаена доза за деца над 7 години е 1 обложена таблета на ден после оброк. Пиковит форте обложената таблета се растопува во уста. Во случај на недостиг на апетит, децата треба да земаат Пиковит форте 2 месеци, додека во други случаи, лекот се зема 1 месец, 2 до 3 пати годишно.

2 на лагер

mk_MK