Оперил, спреј за нос, раствор (0,5)

255 ден

Вообичаена доза:
Возрасни и деца над седум години: од едно до две впрскувања на Оперил 0,5 mg/mlво секоја носница два-три пати на ден. Лекот треба да се употребува според постапката за употреба на спрејот.

Максималната дневна доза на Оперил 0,5 mg/ml во секоја носница треба да биде две впрскувања три пати дневно. Не треба да се зголемува пропишаната доза.

10 на лагер

SKU: LKSN-6 Ктегорија:
mk_MK