АЛКАЛОИД НАЗАЛЕН ИЗОТОНИЧЕН РАСТВОР

190 ден

Се употребува во секоја ноздра, онолку често колку што е потребно во текот на денот.
За бебиња се препорачува комбинирана употреба со аспираторот за нос Becutan KIDS VITS.
Производот не треба да се користи доколку изминат повеќе од 30 дена од отворањето.

Нема на лагер

mk_MK