BECUTAN KIDS VITS Мултиомега-3(сируп со вкус на тропско овошје) 200ml

520 ден

На акција од: 31.08.2021.
Акцијата завршува на: 30.09.2021.

Производот е наменет за персонална употреба.
Препорачана дневна доза:
Деца од 1 до 3 години: 1 кафена лажичка (5 ml).
Деца над 4 години: 2 кафени лажички (10 ml).
Да се протресе пред употреба.
По отворањето сирупот Becutan KIDS VITS Мултиомега-3 треба да се чува во фрижидер.
Да се употреби во рок од 60 дена по првото отворање.

8 на лагер

mk_MK