BECUTAN KIDS VITS Мултиимуно (прашок за растворање со вкус на портокал)/14 кеси

182 ден

На акција од: 31.08.2021.
Акцијата завршува на: 30.09.2021.

Производот е наменет за перорална употреба.
Препорачана дневна доза:
Деца од 1 до 3 години: 1 кесичка на ден.
Деца над 4 години: 1 – 2 кесички на ден.
Содржината од една кесичка се раствора во вода или во друга течност со собна температура (млеко, сок или јогурт).

8 на лагер

mk_MK