МУКОВИТ – сируп за деца 200ml

620 ден

Се препорачуваат следниве дози: 2-6 години: 5 мл., еднаш до три пати на ден. Над 6 години: 7,5 мл., два до три пати на ден.
Користете го соодветното дозирање. Може да се појави талог, поради тоа што производот соддржи природни екстракти.
Добро протресете пред употреба.
Препорачаната дневна доза не смее да се надмине.
Додатоците на исхрана не треба да се употребуваат како замена за балансирана и разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца под 3 години.

Нема на лагер

mk_MK