LA ROCHE Мицеларна вода ULTRA – реактивна кожа 400 ml

794 ден

На акција од: 30.11.2021.
Акцијата завршува на: 31.12.2021.

Да се нанесе со памучна вата на лицето, очите и усните. Без плакнење. Само за надворешна употреба.

1 на лагер

mk_MK