АЛКАЛОИД МАГНЕЗИУМ 400 + Б КОМПЛЕКС

280 ден

Препорачана дневна доза:
Возрасни: еднаш дневно, содржината на кесичката да се растопи дирекно во уста.

52 на лагер

mk_MK