Pharmamed Магнезиум 375 Директ Цитрат

400 ден

Еднаш дневно содржината на кесичката да се истури директно на јазикот.
Гранулатот од кесичката многу брзо се топи на јазикот, затоа не е потребно да се додава течност.

7 на лагер

mk_MK