ЛИНЕКС, Тврди капсули против пролив и надуеност

280 ден

Вообичаено дозирање и времетраење на лекувањето:
Новороденчиња и деца до 2 години: една капсула три пати на ден (на пример наутро, напладне и навечер).
Деца на возраст од 2 до 12 години: една до две капсули три пати на ден (на пример наутро, напладне и навечер).
Возрасни и деца над 12 години: две капсули три пати на ден (на пример наутро, напладне и навечер).

4 на лагер

mk_MK