KRKA ЛЕТИЗЕН С таблета, 10 mg x 10 таблети

95 ден

Таблетите треба да се голтаат во чаша вода. Присамолекување солекот Летизен С, не смеете да земате доза повисока од препорачаната. Возрасни и адолесценти над 12 години: 1 таблета (10мг) еднаш дневно.

Нема на лагер

mk_MK