АЛКАЛОИД Капки за орална употреба против грчеви

305 ден

Единечна доза: 20 капки од Becutan KIDS VITS против грчеви содржат 40 mg симетикон.
Возрасни лица: 20 – 40 капки, по можност растворени во течност, пожелно е да се земаат по оброците, 2 – 4 пати на ден или согласно со препораките од докторот.
Деца: 20 капки, по можност растворени во течност, пожелно е да се земаат по оброците, 1 – 3 пати на ден или согласно со препораките од докторот.
Бебиња: 20 капки, по можност растворени во течност, пожелно е да се земаат по доење или по оброк, 1 – 2 пати на ден или согласно со препораките од докторот.
Пред употреба шишето треба добро да се протресе.
Производот не треба да се користи доколку изминат повеќе од 30 дена од отворањето.

2 на лагер

mk_MK