ИМУН ЕКШН 60 капсули

520 ден

2 капсули на ден помеѓу оброците, со многу вода како превентива за организмот; 3 капсули на ден, помеѓу оброците, со многу вода, во постудени периоди. Препорачаната дневна доза не смее да се надмине.
Додатоците на исхрана не треба да се употребуваат како замена за балансирана и разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.

Нема на лагер

mk_MK