Зелена крема од коноп за релаксација 100 ml

352 ден

На акција од: 31.08.2021.
Акцијата завршува на: 30.09.2021.

Се нанесува со масажа, делува локално и ароматерапевтски, длабоко продира, природно ослободува и е без штетни последици. Брзо дејствува не суши и не масти.

8 на лагер

mk_MK