Есприко капсули

1,520 ден

Упатство за употреба: Децата на возраст од 5 години и над пет годишна возраст треба да земаат 4 капсули дневно, 2 наутро и 2 навечер за време или по оброкот. Капсулите може да се џвакаат или голтнат цели со мала количина на течност по желба. Содржината на капсулата може да се истисне во лажица или да се промеша во оброкот. ESPRICO е диететска храна за специфична медицинска намена. ESPRICO не треба да се користи во случај на алергија на која било од неговите состојки, на пример риба или ноќниче. Може да има лаксативно дејство доколку се користи прекумерно. Да не се надминува препорачаната дневна доза. Разновидната и урамнотежена исхрана како и здравиот начин на живот се важни.

1 на лагер

mk_MK