Дермавит псоријаза 100 мл

970 ден

Се нанесува со лесно втриење на оштетеното место на кожата еднаш на ден (препорачливо навечер пред спиење).
Постапката се повторува се додека постојат промени на кожата.

2 на лагер

mk_MK