ГлобиФер форте + таблети 40

965 ден

Препорачано е да се зема 1 таблета на ден со чаша вода. GLOBIFER FORTE+ може да се користи онолку колку што е потребно. Нема ограничување на времетраењето во кое може да се користи.

Препорачаната дневна доза не смее да се надмине.
Додатоците на исхрана не треба да се употребуваат како замена за балансирана и разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.

5 на лагер

mk_MK