BECUTAN KIDS VITS Б-комплекс сируп 100ml

109 ден

На акција од: 31.08.2021.
Акцијата завршува на: 30.09.2021.

Производот е наменет за персонална употреба.
Препорачана дневна доза:
Деца од 1 до 3 години: ½ кафена лажичка (2,5 ml).
Деца над 4 години: 1 кафена лажичка (5 ml).
Сирупот Becutan KIDS VITS Б-комплекс се зема по оброк.
По потреба може да се раствори во вода или во овошен сок.
Да се протресе пред употреба.

3 на лагер

mk_MK