Бимунал сируп 300 мл

430.00 ден

КАКО СЕ ПРИМЕНУВА BIMUNAL IMUNO?

Препорачана дневна доза од сирупот Bimunal Imuno за зајакнување на имунитетот е 10 ml дневно.

Се препорачува континуирана примена во времетраење од 3 месеци. Пауза во времетраење од 10 дена се прави по 3 месечна примена. По паузата можете да продолжите со користење на сирупот. Пауза се прави поради препорака за примена на цинк.

КОГА СЕ ПРЕПОРАЧУВА BIMUNAL IMUNO?

Континуирана примена на сирупот Bimunal Imuno за подигнување и зајакнување на имунитет се препорачува:

  • Во период на сезонски инфекции – настинка, грип, вирусни инфекции;
  • Пред тргнување на децата во колектив(градинка, училиште);
  • Во текот на престој на децата во колектив (градинка, училиште) во периодот на сезонски инфекции.

8 на лагер

SKU: 4UPH-10 Categories: , Tag:
mk_MKМакедонски јазик