KRKA БИЛОБИЛ ИНТЕНС капсула, 120 mg х 20 капсули

329 ден

Голтнете ја капсулата со течност. Овој лек може да се зема независно од оброците. Првите знаци за подобрување се забележуватт по еден месец. Се препорачува да се земаат најмалку три месеци.

18 на лагер

mk_MK