АЛКАЛОИД АЦЕРОЛА АЛКАЛОИД 180 MG

330 ден

Таблетите Ацерола Алкалоид се користат при состојби во коишто е зголемена потребата за витамин Ц.
Возрасни и деца над 14-годишна возраст: Препорачана дневна доза е 1 таблета (180 mg).

10 на лагер

mk_MK