-20%

-20% Попуст на Vichy LIFTACTIV SUPREME & LIFTACTIV SPECIALIST цел месец ноември!

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST – 50ml – dnevna nega

2,770.00 ден 2,216.00 ден
SKU: VCHY-113
-20%

-20% Попуст на Vichy LIFTACTIV SUPREME & LIFTACTIV SPECIALIST цел месец ноември!

LIFTACTIV SUPREME СУВА КОЖА Дневна нега за сува кожа 50 ml

2,202.00 ден 1,761.60 ден
SKU: VCHY-22
-20%

-20% Попуст на Vichy LIFTACTIV SUPREME & LIFTACTIV SPECIALIST цел месец ноември!

LIFTACTIV SUPREME SERUM 10 Серум за лице 30 ml

2,610.00 ден 2,088.00 ден
SKU: VCHY-24
-20%
SKU: VCHY-20
-20%

-20% Попуст на Vichy LIFTACTIV SUPREME & LIFTACTIV SPECIALIST цел месец ноември!

LIFTACTIV SUPREME НОЌНА НЕГА ПРОТИВ БРЧКИ Ноќна крема 50 ml

2,266.00 ден 1,812.20 ден
SKU: VCHY-19
-20%

-20% Попуст на Vichy LIFTACTIV SUPREME & LIFTACTIV SPECIALIST цел месец ноември!

LIFTACTIV YEUX ЗА ПРЕДЕЛОТ ОКОЛУ ОЧИТЕ Крема за подрачјето околу очите 15 ml

1,763.00 ден 1,410.40 ден
SKU: VCHY-21
mk_MKМакедонски јазик