-10%

-10% ПОПУСТ на конопната линија во текот на целиот месец.

Екстра ладна сина крема од коноп 100 ml

420.00 ден 378.00 ден
SKU: MDCP-1
-10%

-10% ПОПУСТ на конопната линија во текот на целиот месец.

Масло од коноп со масло од чајно дрво 30 ml

683.00 ден 614.70 ден
SKU: MDCP-7
-10%

-10% ПОПУСТ на конопната линија во текот на целиот месец.

Црвена крема од коноп за загревање 250 ml

675.00 ден 607.50 ден
SKU: MDCP-6
-10%

-10% ПОПУСТ на конопната линија во текот на целиот месец.

Зелена крема од коноп за релаксација 100 ml

420.00 ден 378.00 ден
SKU: MDCP-3
-10%

-10% ПОПУСТ на конопната линија во текот на целиот месец.

Екстра ладна сина крема од коноп 250 ml

675.00 ден 607.50 ден
SKU: MDCP-2
mk_MKМакедонски јазик